Ostegun ekintzaileak: ekainak 16 BERRIKUNTZARI TXINPARTAK ATERA

Aterpe KANPEZU Hostel. KANPEZU, ARABA

Berrikuntza egiteko zure proiektuan, modu berriak erabiliz antzekoa egiteko, pentsatzeko ezberdin, prozesuak, sistemak modu berrian eginez…. klabeak izan daitezke zure proiektua/idea/negoziorako.

Formazio saio honetan gertutik beste esperientziak eta proiektuak ezagutzeko aukera izango duzu, zu inspiratzeko zein laguntzeko.

Ostegun Ekintzaileei izan direnen iritzia honako bideo honetan ikus dezakezu.

EGITARAUA

16.00H Harrera eta testuingurua

16.15h Elkar ezagutzeko dinamikak

16.45h Esperientzia berri eta inspiratzaileak ezagutzen

Leire Iparragirre: Ilustradora https://www.instagram.com/leireipar/

Paula Romero: agricultora. Gaztenek 2021. Productora de LUPULO  https://lupulodekintana.com/

Edorta Lamo: Restaurante ARREA, Kanpezu.

17.45h Ibialdia eta solasaldia Kanpezutik

18.30h ZURE proiektua aberasteko eta berritzeko dinamika

20.00h Itxiera 20.15h Pikoteoa eta networkinga. ARREA jatetxearen eskutik.

Ez utzi aukera ikaragarri hau eta eman ezazu izena hemen: HAZI. Landa, Itsasertz eta Elikagaien Sustapenta | Desarrollo Rural, Litoral y Alimentario , OSTEGUN EKINTZAILEAK: Berrikuntzari txinpartak atera

Nekazaritza elikagaien eta arrantza behatokia

Euskal Nekazaritzako Elikagaien eta arrantza Sektorearen gaurkotasun osoa.

Ez duzu bilatzen duzuna aurkitzen?

Kontaiguzu zure proiektua

BETE ORAIN

Bete galdetegia zure proiektua guri helarazteko eta aditu bat jarriko da zurekin harremanetan.