Elikagaien Teknologia eta Segurtasunerako Zentro Nazionaleko (CNTA) I+G taldeek eta Food (Tech)2 Challengers programaren esparruan hautatutako startupek lortutako emaitzen aurkezpena. Programaren helburu nagusia elikadura osasungarriagoa eta elikadura-kate iraunkorragoa lortzeko irtenbide berritzaileak bilatzea da.Lekua: Atochako Batzar Aretoa. Nekazaritza, Arrantza eta Elikadura MinisterioaEguna: Azaroak 20, 9:30ean.Formatua: Ekitaldia aurrez aurre formatuan.Programa:09:30 – 10:00 | Bertaratutakoen harrera eta akreditazioak10:00 – 10:15 | Inaugurazio instituzionala Isabel Bombal, Landa Garapen, Berrikuntza eta Nekazaritzako Elikagaien Prestakuntzako zuzendari nagusia. (MAPA)10:15 – 11:00 | Kontsumitzailearentzat berrikuntza garrantzitsua Vanishing Point-ekin11:00 – 11:50 | Pitch CNTA proiektuak>> Nutrizio-dentsitatea landare-oinarritutako elikagaietan>> Elikagaietan gorputz arrotzak hautematea>> Disfagia duten pertsonentzako elikagaiak>> Elikagaiak kontserbatzeko prozesu bioteknologikoak11:50 – 12:50 | Demo Day Food (Tech)2 Challengers, mahai-ingurua ENXICAS, BIOFERRIC INK, GREENFOODS, LIBRE, NEBODA, NOVAMEAT, POWMIX-en partaidetzarekin.12:50 – 13:00 | Itxiera instituzionala Héctor Barbarin, CNTAko zuzendari nagusia.13:00 – 14:00 | Koktel berritzailea.Ekitaldian izena emateko esteka:CNTA Teknologiaren Transferentziaren Eguna