SARRERA Gipuzkoako Ostalaritza Elkarteak, BCC Innek eta Basque Food Clusterrek antolatutako GASTROFOOD proiektua aurkezteko ekitaldira gonbidatzen zaitugu. Sukaldaritzarako sukaldaritza-soluzioak garatzeko aukerak identifikatzeko helburuarekin, proiektua kanal hori gehiago ezagutzera eta etxetik kanpoko kontsumo-ohiturak aztertzera bideratu da. Saioan zehar, kontsumitzailearen esparruan egindako azterlanak partekatuko ditugu, baita elikadura industriarako potentzialtasun handienak identifikatu ditugun kontzeptuak inspiratzeko balio izan duten joerak ere. Zure zain gaude! EGITARAUA – Ongietorria – HORECA kanaleko joerei buruzko txostenaren aurkezpena – Euskal kontsumitzaileari buruzko azterlanaren aurkezpena – Ostalaritza-sektorearen erronkak – Pausa café – Landutako ideiak eta kontzeptuak GASTROFOOD proiektuan – Dinámica de trabajo HIZLARIAK MARÍA ZALBIDEA Analista de tendencias C4E XAVI CROS Co-Founder Across the Shopper KINO MARTÍNEZ Secretario General Asociación de Empresarios de Hostelería de Gipuzkoa NAHUEL PAZOS Chef investigador BCC Innovation KOLABORATZAILEAK