Pertsonak prestatzea, gastronomiaren eta elikaduraren sektorean modu profesionalean lan egin ahal izan dezaten. Sukaldaritzako ekoizpen- eta elaborazio-sistemak eta zerbitzu gastronomikoak diseinatu, ezarri eta koordinatzen ikasiko dute, hala jatetxeetan nola elikagaigintzan. Era berean, kualifikazioa izango dute produktu berrien, zerbitzuen eta negozioen proposamen berriak sortu eta garatzeko, baita sektore horretako aholkularitza eta kontsultoretza eskaintzeko ere.
Betebeharrak:
Tailerretan eta benetako proiektuetan oinarritutako diziplina anitzeko ikaskuntza-eredua, gehienbat praktikoa.
Organización del Grado universitario.
Bete galdetegia zure proiektua guri helarazteko eta aditu bat jarriko da zurekin harremanetan.
Atal honen xedea da elikaduraren eta zuraren balio-katearen zein landaren eta itsasertzaren sustapenaren sektorean egon daitezkeen laguntza eta babes-neurriak bilatzen laguntzea. Nolanahi ere, kontuan izan tresna horrek ez dituela unean uneko laguntza edo neurri guztiak biltzen; hortaz, ez da eta ez du izan nahi organismo edo erakunde guztiek eman ditzaketen laguntzen zerrenda zehatz bat. Ahalik eta informazio eguneratuena ematen badu ere, aintzat hartuta neurri eta laguntza berriak maiz argitaratzen direla eta asko direla, Fundación HAZI Fundazioak ezin du bermatu atal honetan kontsultatu daitezkeen laguntza eta neurriak etengabe eguneratuko direnik, ez eta tresna honen bidez kontsultatu daitekeen laguntzaren bat une horretan indarrean egotea ere. Tresna honen xedea laguntza-tresna izatea da, eta informazioa emateko baino ez da. Laguntza eta neurri horiek eskuratu ahal izateko betekizunak eta baldintzak ezagutzeko, Fundación HAZI Fundazioak gomendatzen du organismo edo erakunde bakoitzaren aldizkari edo iturri ofizialetan argitaratutako deialdiak eta iragarkiak kontsultatzea.
Kontsulta bat baduzu, bidali formulario honen bidez eta zurekin harremanetan jarriko gara.
Nekazaritza elikagaien eta arrantza behatokia
Euskal Nekazaritzako Elikagaien eta arrantza Sektorearen gaurkotasun osoa.