Pertsonak prestatzea, gastronomiaren eta elikaduraren sektorean modu profesionalean lan egin ahal izan dezaten. Sukaldaritzako ekoizpen- eta elaborazio-sistemak eta zerbitzu gastronomikoak diseinatu, ezarri eta koordinatzen ikasiko dute, hala jatetxeetan nola elikagaigintzan. Era berean, kualifikazioa izango dute produktu berrien, zerbitzuen eta negozioen proposamen berriak sortu eta garatzeko, baita sektore horretako aholkularitza eta kontsultoretza eskaintzeko ere.
Betebeharrak:
Tailerretan eta benetako proiektuetan oinarritutako diziplina anitzeko ikaskuntza-eredua, gehienbat praktikoa.
Organización del Grado universitario.
Bete galdetegia zure proiektua guri helarazteko eta aditu bat jarriko da zurekin harremanetan.
Atal honetan, HAZI Fundazioak edozein interesdunen eskura doan jartzen dituen material eta tresnak biltzen dira, elikaduraren eta zuraren balio-katearekin zein landaren eta itsasertzaren sustapenarekin lotutako hainbat alderditan orientabide orokorra emateko. Gogoan izan material eta tresna horiek orientatzeko eta hedatzeko baino ez direla ematen eta orokorrak direla; hortaz, ezin dira kasu bakoitzaren behar edo inguruabar zehatzetara egokitu. Tresna horiek eskura jartzen badira ere, ezinbestekoa da horiek interpretatzeko, betetzeko, aplikatzeko edo egokitzeko beharrezkoa izan daitekeen aholkularitza profesionala. Fundación HAZI Fundazioak ez du bere gain hartzen atal honetan eskaintzen diren tresna eta materialen erabileraren gaineko erantzukizunik, eta ez du bermerik ematen haien erabilerari, eguneratzeari, zehaztasunari edo egokitasunari dagokienez.
Kontsulta bat baduzu, bidali formulario honen bidez eta zurekin harremanetan jarriko gara.
Nekazaritza elikagaien eta arrantza behatokia
Euskal Nekazaritzako Elikagaien eta arrantza Sektorearen gaurkotasun osoa.