Labe – Digital Gastronomy Lab azeleratzailean parte hartu duten 10 + 1 startup

Atzo, 2021/02/24an, Labe – Digital Gastronomy Lab azeleratzailearen demo Day-a ospatu zen. Bertan, parte hartu zuten start-upek 5 minutuko pitch-a egin zuten eta inbertitzaileen zalantzei erantzun zieten.
Jatetxearen eraldaketa digitalera eta balio-kate osora bideratutako programak enpresa parte-hartzaile hauek izan ditu:

1. 

Brobot5 -ek industri munduko teknologia Horeca sektorera ekartzen du. Aplikazio eta prozesu industrial askok ostalaritzaren sektorean dute beren bikia; horregatik, BRobot5ek industrian oso finkatuta dauden teknologiak erabiltzen ditu gure makina robotizatuak fabrikatzeko, eta, horrela, gure proiektuak egungo sukaldeetara egokitzea lortzen du, ekoizpenaren zikloko denbora oso errepikapen/kalitate onarekin jaitsiz eta lehengaiaren alferrik galtzea murriztuz. Ikusmen artifizialeko sistemak, pertsonekin eskuz esku lan egiteko gai diren robotak eta 4.0 industriako komunikazioak erabiltzen ditu.

2. 

Filmijob enplegu-plataforma korporatiboen sortzaile bat da, bideoelkarrizketa asinkronoekin eta algoritmo iragarleekin (Big Data). Jatetxe eta kafetegietarako hautaketa-prozesuen kudeaketa automatizatzen du, eta salmenta-puntua talentua erakartzeko iturri nagusia bihurtzen du..

3. 

HolaPlace edozein ekitaldi pribatutarako espazio pribatuak alokatzeko marketplace bat da. Airbnb bat bezalakoa da, baina ekitaldietarako espazioena. Gaur egun, Espainiako 4 koalitatetan dago eta 400 gune baino gehiago ditu argitaratuta.

4. 

Maybein plataforma teknologiko bat da, B2B2C bat, eta bi premiari erantzuteko sortu da: batetik, Premium jatetxeetan erreserbak bertan behera uzteko joera gero eta handiagoa da, eta, bestetik, azken orduko esperientzia gastronomikoa bilatzen duten eta leku gustukoenean tokirik aurkitzen ez duten bezeroen kopurua gero eta handiagoa da. Zuzenean konektatzen du jatetxea eta mahaikidea 10 segundo baino gutxiagoan alerta-sistema batekin, aplikazioa ireki beharrik gabe.

5. 

Mimcook sugarraren kontrol automatizatua ahalbidetzen duen lehen sugarra da, potentzia, denbora eta tenperaturatik abiatuta. Egoste-prozesuak automatizatu eta sistematizatzen ditu, eta, horretarako, beti perfektuak izango diren emaitzak eskaintzen ditu, suen aurrean dagoenaren esperientzia edo trebetasunak alde batera utzita, kontsumoak estandarizatzen ditu, produktibitatea hobetzen du eta esperientziarik gabeko edozein pertsonari aukera ematen dio. Gaur egun, zehaztasun handiko lehen paellari gisa espezializatuta dago, eta edonork maisu onenaren emaitza duinak lortzeko aukera ematen du.

6.

Minuta industria gastronomikoarentzako enplegu-plataforma bat da, eta jatetxearen beharrak lan bila dabiltzan pertsonen lehentasunekin lotzen dituen softwarea garatzen du. Jatetxearen eta hautagaiaren arteko konexioa 2 plataforma erabiltzen dituen softwarearen bidez egiten da. Softwarean, zerbitzu gisa (SaaS), espazio gastronomikoak trakzioa izan dezake kontratazio-prozesu osoan, automatizazioaren bidez (lan-eskaintzak argitaratzea, hautagaiak hautatzea, hautagaiak ebaluatzea eta harremanetan jartzea). Bestalde, aplikazio mugikor bat (App) garatu dute, lan-aukerak beren beharrekin matematikoki bateragarriak diren pertsonentzat.

7.

Ordatic-ek jatetxeetako online salmenta-kanalen (Glovo, Deliveroo, Uber eats) plataformak bere POSekin (jatetxea kudeatzeko softwarea) konektatzen ditu, eta leku bakar batean biltzen ditu eskaera guztiak, langileek hobeto kudea ditzaten.

8.  

UpperEat plataforma digitala da, eta bezero korporatiboak eta jatetxe exekutiboen marketplace bat lotzen ditu, gure B2B tresnaren bidez. Aste barruan kalitate handiko jatetxeetako bezeroen kopurua% 200 handitzea lortzen du, eta, bestalde,% 40ra arteko aurrezpena dakar konpainientzat erreserba-, kudeaketa- eta kontrol-prozesu osoan, jatetxeen hornitzaile bakar bihurtuz.

9. 

Velada jatetxeak deskubritzeko eredu klasikoarekin hautsi nahi du, “Instagram belaunaldiaren” gida gastronomiko bihurtuz. Belaunaldi honentzat ezaguna den elkarrekintza-eredu erraz bat du, gustuko dituen jatetxeak aurkitzeko eta gordetzeko modu eraginkor bat eskainiz. App-ean erabiltzaileak bere hurrengo afaria antolatzeko behar duen guztia aurkituko du, baita gomendatutako platerak, erreserbetarako sarbide zuzena edo chefaren Instagram kontua ere. Rating eta puntuazioen eredua sinesgarritasuna galtzen ari da eta horregatik jatetxe onenen zerrenda sendatu baten aldeko apustua egiten dute.

10. 

Waitry jatetxeak eta hotelak erabat digitalizatzea ahalbidetzen duen plataforma da. Bezeroaren aldetik, aplikazio eta webgune mugikor bat eskaintzen du, eskaera, arreta eta ordainketa prozesu osoa egiteko: mahaitik mostradorera, eramateko eta etxera komisiorik gabe eramateko. Ilarak kudeatzeko sistema berri bat ere eskaintzen du, QRrekin sartzeko, bai eta bezero bakoitzarentzako web atari bat ere, riderrek eta kontsumitzaileek beren eskaeraren egoera kontakturik gabe egiazta dezaten. Jatetxearen aldetik, sukalde anitzeko panel bat da, eskaeren kudeaketarekin, sukaldearekin (KDS), sustapen-motorrarekin, enplegatuekin, barneko CRMarekin (sortutako autoa), eta 20 TPV baino gehiagora konektatzen da, baita hirugarrenen softwarearekin ere, bere API propioaren bidez, bere egungo sistemetara konektatutako 360º graduko soluzioa emanez.

11.

FoodieOn Koreako startup bat da, eta herrialdeko tokiko ekonomia biziberritzea du helburu, tour turistikoen bidez, elikadura-osagaiei buruzko esperientziekin, tokiko nekazarien eta ekoizleen jarduerak bultzatuz eta tokiko eduki turistiko gastronomikoa sortuz. Horrez gain, turistei publizitatea egiten die, inguruan bidaiatu eta tokiko elikadura-osagaiak kontsumitu ditzaten eta tokiko negozioen jabeekin diru-sarrerak parteka ditzaten.

Nekazaritza elikagaien eta arrantza behatokia

Euskal Nekazaritzako Elikagaien eta arrantza Sektorearen gaurkotasun osoa.

Ez duzu bilatzen duzuna aurkitzen?

Kontaiguzu zure proiektua

BETE ORAIN

Bete galdetegia zure proiektua guri helarazteko eta aditu bat jarriko da zurekin harremanetan.

EGUNERATUTA EDUKI NAZAZU

Hautatu intereseko gaia
This field is for validation purposes and should be left unchanged.