Proiektuak modu integral eta pertsonalizatuan abian jartzen laguntzea.
Lurraldean inbertsio teknologikoak eta/edo potentzial handikoak sustatzea.
Gaitasunen lorpena eta etengabeko eguneratzea bultzatzea.
Lankidetzako enpresa-berrikuntzako proiektuak bultzatzea helburu duten espazioak eta dinamikak.
Baso-bioekonomia sustatzea katearen maila guztietan.
Basque Culinary Actionek, Eusko Jaurlaritzaren eta HAZIren laguntzarekin, abian du «On the Road» programa. Foodtech startup-ei zuzendutako eta 360º Gastronomia esparruko munduko hainbat ekitaldi dira, “roadshow” formatuan. Egoitza bakoitzean, tokiko partner-ekin lankidetzan egiten da ekitaldia, formatu honetan:
1- Startupak aukeratzea:
Nahiago duten ekosisteman startupak aurkezteko deialdia irekitzea.
Foodtech eremuko aurre-seed edo seed fasean dauden startup lehiaketara soilik aurkeztu ahal izango dira, lehiaketa egiten den herrialdean kokatuta badaude.
Epea amaitu ondoren, Basque Culinary Centerrek eta tokiko partner-ek osatutako aditu taldeek erregistratutako startupak aztertuko dituzte eta, geldialdi bakoitzean, 5 finalista hautatuko dituzte.
2- Gertaerak:
Ekitaldiaren egunean, 5 startupek beren proiektua aurkeztuko diote aditu-taldeari eta balizko parte-hartzaileei (inbertitzaileak, aholkulariak eta tokiko eragileak).
Gainera, ekitaldi bakoitzean, Basque Culinary Centerreko taldearen eta bertako partner-en hitzaldiak eta master-eskolak izango dira.
Aditu-taldeak startup irabazle bat aukeratuko du ekitaldi bakoitzeko, eta jardunaldiari amaiera emateko, networkinga sustatuko du parte-hartzaileen artean.
3-Startup irabazleak:
Startup finalista guztiek saria jasoko dute Donostian dagoen eta Basque Culinary Centerrek kudeatzen duen LABe – Digital Gastronomy Lab startup inkubagailuan.
Saria nahi dutenean gastatu ahal izango da, 2023an.
Geltoki bakoitzeko startup irabazleen saria honetan datza:
GOe Community plataforma digitalaren plan aurreratua. Horri esker, bat egin eta gure adituen eta aholkularien sarean sartu ahal izango dira.
20 orduko bonua, Basque Culinary Centerreko BCC Innovation Gastronomiako zentro teknologikoan ikerketa-proiektuak egiteko.
Bestelako mozkin gehigarriak: Laguntza tokiko ekosisteman, inbertitzaileen sarean, enpresen Network, etab.
Gainera, ekosistema bakoitzeko tokiko partner batzuek sariak emango dituzte.
4-End of the Road:
Roadshowaren erlojupekoa Donostian amaituko da, ekitaldi bakoitzean irabazle izan diren startupak lehiatuko diren ekitaldi batekin.
Ekitaldi horretara Culinary Action! -eko mentoreen sarea joango da, bazkide eta laguntzaileez gain, eta startupek haiekin batera jardun ahal izango dute networkingean.
Startup irabazleari 25 ordu gehiago emango zaizkio sari gisa BCC Innovationekin ikerketa-proiektuak egiteko, eta LABe – Digital Gastronomy Lab startup-inkubagailuan urtebeteko egonaldia egiteko.
Tel Aviv eta Tokio dira «On the Road» ospatuko diren hurrengo helmugak. Interesa izanez gero, kontsultatu xehetasunak hemen.
Bete galdetegia zure proiektua guri helarazteko eta aditu bat jarriko da zurekin harremanetan.
ZURE DATU PERTSONALEN TRATAMENDUARI BURUZKO INFORMAZIOA
Erantzulea: HAZI FUNDAZIOAK Eusko Jaurlaritzaren enkarguz tratatzen ditu datu pertsonalak.. Helburua: ONEKIN programatik eratorritako jardueren kudeaketa.. Eskubideak eta informazio gehigarria: datuen tratamenduari buruzko eskubideak gauzatu daitezke eta tratamendu horri buruzko informazio gehigarria lor daiteke gure webguneko pribatutasun-politikan .
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.