Elikaduran berrikuntzari buruzko webinarra

Hurrengo urriak 28an “Eragin handiko berrikuntza eskura” deritzon webinarraegingo da. HAZIk eta Euskadiko Elikaduraren Kluserrak RIS3 Euskadi-ren testuinguruan antolatuta, hau da bere helburua: merkaturatu aurretik kostuari dagokionez produktuaren berrikuntza eraginkorragoa nola egin erakustea, kontzeptualizazio eta diseinu faseetan kontsumitzailearekiko elkarreraginean oinarrituta.  

PROGRAMA

10:00 Ongi etorria eta jardunaldia RIS3 estrategiaren barruan sartzea. Javier Plasencia Eusko Jaurlaritzako Elikagaien Kalitate eta Industriako Zuzendaria eta Jon Ander Egaña Euskadiko Elikaduraren Klusterra.

10.10 Berrikuntza kasuen aurkezpena: – Bodegas Elosegi – The Loaf – Maisor – Giez Berri

10.50 Kontsumitzailea produktu berrien garapenean sartzearen errentagarritasuna. Prosumerlab.

11.10 Enpresari laguntzeko tresnak. HAZI.

11.20 Zalantzak eta galderak.

11.30 Eskerrak eta itxiera. Euskadiko Elikaduraren Klusterra eta HAZI.

Izena emateko esteka honetan urriak 27 baino lehen.

Ostegun ekintzaileak 2022

No lo dudes, enriquece tu proyecto.

Ez duzu bilatzen duzuna aurkitzen?

Kontaiguzu zure proiektua

BETE ORAIN

Bete galdetegia zure proiektua guri helarazteko eta aditu bat jarriko da zurekin harremanetan.