Nekazaritza-elikadura, ostalaritza eta, oro har, gastronomiaren sektorean ekintzailetza eta negozio berriak sor daitezela sustatzea.
Culinary Action! Ekintzaileen Nazioarteko Foroa, Basque Culinary Centerrek bere Culinary Action! ekimenaren barruan antolatzen duen izaera profesionaleko topaketa bat.
Foro desberdinetan eremu desberdinetako adituak elkartzen dira, ikasketak eta esperientziak, ikuspegiak eta kudeaketa-estrategiak, joera berriak eta elikadura-sektorearen oraina nahiz etorkizuna elkarrekin trukatzeko.
Gainera, Foroaren edizio bakoitzean, ekintzaile arrakastatsuak gonbidatzen dira beren esperientzia azal dezaten.
Foro hauek urtero egiten dira.
Bete galdetegia zure proiektua guri helarazteko eta aditu bat jarriko da zurekin harremanetan.
Atal honetan, HAZI Fundazioak edozein interesdunen eskura doan jartzen dituen material eta tresnak biltzen dira, elikaduraren eta zuraren balio-katearekin zein landaren eta itsasertzaren sustapenarekin lotutako hainbat alderditan orientabide orokorra emateko. Gogoan izan material eta tresna horiek orientatzeko eta hedatzeko baino ez direla ematen eta orokorrak direla; hortaz, ezin dira kasu bakoitzaren behar edo inguruabar zehatzetara egokitu. Tresna horiek eskura jartzen badira ere, ezinbestekoa da horiek interpretatzeko, betetzeko, aplikatzeko edo egokitzeko beharrezkoa izan daitekeen aholkularitza profesionala. Fundación HAZI Fundazioak ez du bere gain hartzen atal honetan eskaintzen diren tresna eta materialen erabileraren gaineko erantzukizunik, eta ez du bermerik ematen haien erabilerari, eguneratzeari, zehaztasunari edo egokitasunari dagokienez.
Kontsulta bat baduzu, bidali formulario honen bidez eta zurekin harremanetan jarriko gara.
Euskal Nekazaritzako Elikagaien eta arrantza Sektorearen gaurkotasun osoa.