Berriak

Culinary Action! Ekintzaileen Nazioarteko Foroa Gastronomiaren etorkizuna suspertzeko irtenbideak bilatzen ari da, Ekoizpenaren, Industriaren, Retailaren eta Horecaren prismetatik.

Otsailaren 23an eta 24an, gastronomiaren hainbat arlotako adituak euren ikuspegia azaltzen arituko dira Culinary Action!-ek antolatutako Ekintzaileen Nazioarteko Foroan. Bertan izango dira Dani García (La Gran Familia Mediterranea), Javier Olleros (Culler de Pau), Patrik Bergaretxe (Just-Eat), Bernat Añaños (HEURA), Nabila Rodríguez (Alchemist y alumni de BCC), Beatriz Romanos (FoodTech Magazine), Xanty Elías (Finca Alfoliz), eta […]

GEHIAGO

Euskal Autonomia Erkidegoko Enpresa Txiki eta Ertainentzako 68 laguntza-programa, 430 milioi euroko aurrekontuarekin

Otsailaren 24an, 25ean eta 26an egingo diren informazio-jardunaldi telematikoetan ezagutu ahal izango dituzte enpresek programa bakoitzaren xehetasunak Programa horiek lagungarriak izango dira Eusko Jaurlaritzaren ekonomia suspertzeko eta enplegua sortzeko lehentasuneko helbururako, Euskal Autonomia Erkidegoko enpresa-sarearen modernizazioa eta lehiakortasuna sustatzearen bidetik Laguntzen % 40 ikerketa, garapen eta berrikuntzako (I+G+b) programetara bideratuko dira Ekonomiaren Garapen, Jasangarritasun eta […]

GEHIAGO

Labean

2/02/2021

Labean: 2020an hamaika gizarte-proiektu hautatu dira Euskadiko landa-ingurunean gizarte-berrikuntza sortzeko

2020an hamaika gizarte-proiektu hautatu dira Euskadiko landa-ingurunean gizarte-berrikuntza sortzeko Proiektu horiek guztiak Eusko Jaurlaritzak eta HAZIk abian jarri duten Labean ekimenaren barruan landu dira; horrela, Enkarterri, Añana eta Arabako Mendialdea eskualdeetan despopulazioari aurre egin nahi zaio. Ekintzailetza-lehiaketako ideiak inkubazio-fasean daude jada; elkarrekin sortzekoak eta prototipoak egitekoak, berriz, hilabetearen amaieran aurkeztuko dira jendaurrean. Eusko Jaurlaritzak eta HAZIk Enkarterri, […]

GEHIAGO

2021.eko lehenengo seihilekorako Lanerako Prestakuntzako ikastaroak argitaratu dira

HAZIk profesionalen eskura jartzen duen tresna bat da Enplegurako Prestakuntza (EP), hala nola Nekazaritza-sektoreko profesionalentzat, nekazaritzako elikadura enpresetakoentzat, elkarte profesionaletakoentzat eta EAEko erakundeetakoentzat, sektore eta esparru horretan lan egiten dutenen kualifikazio profesionala egokitzeko eta balio-kate osoa hobetzeko, eta, hala, EAEko lehen sektoreko, elikadura-sektoreko eta landa-inguruneko lehiakortasuna eta iraunkortasuna hobetzen laguntzeko. IKASTAROAK IKUSI Ikastaroen bilatzailea

GEHIAGO

Euskadin elikagaien soberakinak dohaintzan emateko gida: urrats solidarioa xahuketaren aurka

Eusko Jaurlaritzaren menpeko ELIKA Nekazaritzako Elikagaien Segurtasunerako Euskal Fundazioak dohaintzak egiteko eta elikadura- segurtasuna bermatuz soberakinak kudeatzeko gidalerroen gidaren idazketa koordinatu du, zeinetan Osasun Sailak, Euskadiko hiru hiriburuetako osasun- zerbitzuek eta elikadura-sektoreko enpresek (Ausolagun, Oreka eta Amatemann) hartu duten parte. Gida honek orientaziorako tresna izan nahi du, ekidin ezin izan diren eta kontsumitu daitezkeen elikagaien […]

GEHIAGO

Sarean eta komunitatean ekin nahi duzu?

Ezagutu ONekin! Programa

IKUSI PROGRAMA

EGUNERATUTA EDUKI NAZAZU

Hautatu intereseko gaia
This field is for validation purposes and should be left unchanged.