Otsailaren 23an eta 24an, gastronomiaren hainbat arlotako adituak euren ikuspegia azaltzen arituko dira Culinary Action!-ek antolatutako Ekintzaileen Nazioarteko Foroan. Bertan izango dira Dani García (La Gran Familia Mediterranea), Javier Olleros (Culler de Pau), Patrik Bergaretxe (Just-Eat), Bernat Añaños (HEURA), Nabila Rodríguez (Alchemist y alumni de BCC), Beatriz Romanos (FoodTech Magazine), Xanty Elías (Finca Alfoliz), eta […]
Otsailaren 24an, 25ean eta 26an egingo diren informazio-jardunaldi telematikoetan ezagutu ahal izango dituzte enpresek programa bakoitzaren xehetasunak Programa horiek lagungarriak izango dira Eusko Jaurlaritzaren ekonomia suspertzeko eta enplegua sortzeko lehentasuneko helbururako, Euskal Autonomia Erkidegoko enpresa-sarearen modernizazioa eta lehiakortasuna sustatzearen bidetik Laguntzen % 40 ikerketa, garapen eta berrikuntzako (I+G+b) programetara bideratuko dira Ekonomiaren Garapen, Jasangarritasun eta […]
2020an hamaika gizarte-proiektu hautatu dira Euskadiko landa-ingurunean gizarte-berrikuntza sortzeko Proiektu horiek guztiak Eusko Jaurlaritzak eta HAZIk abian jarri duten Labean ekimenaren barruan landu dira; horrela, Enkarterri, Añana eta Arabako Mendialdea eskualdeetan despopulazioari aurre egin nahi zaio. Ekintzailetza-lehiaketako ideiak inkubazio-fasean daude jada; elkarrekin sortzekoak eta prototipoak egitekoak, berriz, hilabetearen amaieran aurkeztuko dira jendaurrean. Eusko Jaurlaritzak eta HAZIk Enkarterri, […]
HAZIk profesionalen eskura jartzen duen tresna bat da Enplegurako Prestakuntza (EP), hala nola Nekazaritza-sektoreko profesionalentzat, nekazaritzako elikadura enpresetakoentzat, elkarte profesionaletakoentzat eta EAEko erakundeetakoentzat, sektore eta esparru horretan lan egiten dutenen kualifikazio profesionala egokitzeko eta balio-kate osoa hobetzeko, eta, hala, EAEko lehen sektoreko, elikadura-sektoreko eta landa-inguruneko lehiakortasuna eta iraunkortasuna hobetzen laguntzeko. IKASTAROAK IKUSI Ikastaroen bilatzailea
Eusko Jaurlaritzaren menpeko ELIKA Nekazaritzako Elikagaien Segurtasunerako Euskal Fundazioak dohaintzak egiteko eta elikadura- segurtasuna bermatuz soberakinak kudeatzeko gidalerroen gidaren idazketa koordinatu du, zeinetan Osasun Sailak, Euskadiko hiru hiriburuetako osasun- zerbitzuek eta elikadura-sektoreko enpresek (Ausolagun, Oreka eta Amatemann) hartu duten parte. Gida honek orientaziorako tresna izan nahi du, ekidin ezin izan diren eta kontsumitu daitezkeen elikagaien […]
Sarean eta komunitatean ekin nahi duzu?