Proiektuak modu integral eta pertsonalizatuan abian jartzen laguntzea.
Lurraldean inbertsio teknologikoak eta/edo potentzial handikoak sustatzea.
Gaitasunen lorpena eta etengabeko eguneratzea bultzatzea.
Lankidetzako enpresa-berrikuntzako proiektuak bultzatzea helburu duten espazioak eta dinamikak.
Baso-bioekonomia sustatzea katearen maila guztietan.
Dusseldorf 5, pab.21 - 01010, Vitoria-Gastez - Araba/Álava - España
Sektorea: Beste batzuk
Alkoholaren destilazioa eta edarien elaborazioa
ZERBITZUAK:
BASQUE MOONSHINERS artisau destilategia da, eta bertako lehengaietatik produktu berritzaileak sortzen ditu metodo tradizionalak erabiliz.
Kalitate handiko produktuak egiten ditugu irudi berritzailearekin eta elementu bereizgarriekin, hala nola Espainian egindako lehen patata vodka ekoiztea (BASMOON Vodka), Euskal Herrian egindako lehen single malt whiskya (AGOT Single Malt Basque Whisky), gama bat kanabisaren bitterrak. (SATIBASQUE Aromatic Bitters) edo munduan egindako patata destilatu bakarra (PAttAR by Basque Moonshiners).
ZURE DATU PERTSONALEN TRATAMENDUARI BURUZKO INFORMAZIOA
Erantzulea: HAZI FUNDAZIOAK Eusko Jaurlaritzaren enkarguz tratatzen ditu datu pertsonalak.. Helburua: ONEKIN programatik eratorritako jardueren kudeaketa.. Eskubideak eta informazio gehigarria: datuen tratamenduari buruzko eskubideak gauzatu daitezke eta tratamendu horri buruzko informazio gehigarria lor daiteke gure webguneko pribatutasun-politikan .
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.